VRAAG?

Zalencentrum Deventer en omgeving

Bij ons, Boode in Bathmen, vind je geen standaard vouwwanden of saaie grijze muren. Wat je wél ontdekt zijn 7 prachtig ingerichte zalen die veelzijdig gebruikt kunnen worden voor elke gelegenheid. Of je nu een spetterend personeelsfeest plant, een intieme vergadering organiseert of een bijzondere netwerkborrel in gedachten hebt, wij hebben de ruimte en de sfeer die perfect bij jouw evenement passen. Wat ga jij organiseren? Vier het bij Boode in Bathem, hét zalencentrum in Deventer en omgeving!

Ontdek onze 7 verschillende zalen

De grote zaal

Onze Grote Zaal is de ultieme locatie voor grootschalige evenementen zoals meetings, beurzen en feesten. Met de mogelijkheid om verschillende ruimtes aan elkaar te koppelen, kunnen we aan al jouw wensen voldoen. De sfeervolle ambiance, het podium, de grote dansvloer en de op luchtdruk verplaatsbare bar maken deze zaal ideaal voor elke gelegenheid.

De Serre

Voor een lichtere en meer intieme setting is onze Serre perfect geschikt. Met een eigen ingang, garderobe, toiletten en rookruimte biedt deze ruimte een ideale setting voor borrels, diners en vergaderingen. Het beschikt zelfs over een eigen terras voor die extra speciale touch.

BrinkXs

BrinkXs is onze ruimte voor meer intieme feestjes, diners en vergaderingen. Met een centrale bar, een moderne inrichting en een ruim dakterras voor de mooie dagen, biedt BrinkXs de perfecte setting voor gezelschappen tot ongeveer 130 personen.

Grand Café

In ons Grand Café vind je alles wat je nodig hebt voor een uniek feest. Een lange bar, een ruime dansvloer en kleurrijke verlichting die een extra dimensie aan je evenement toevoegt. Geschikt voor groepen tot +/- 150 personen, is het Grand Café de ideale plek voor jouw volgende bijeenkomst.

Lounge Bar

Voor een meer intieme bijeenkomst of een gezellig samenzijn met vrienden is onze Lounge Bar de perfecte keuze. Met een indrukwekkend plafond voorzien van meer dan 1500 lampjes en een trendy bar, biedt de Lounge Bar een unieke sfeer voor gezelschappen tot +/- 50 personen.

Meer informatie over Boode, zalencentrum Deventer?

Wil je een van onze zalen reserveren voor jouw volgende evenement? Wij staan klaar om je te informeren over beschikbaarheid en mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel direct naar 0570 542 600 of stuur een e-mail naar info@boode.nl. Wij helpen je graag verder om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Wacht niet langer, laat ons je helpen bij het creëren van jouw perfecte evenement bij Boode, zalencentrum Deventer en omgeving.

HEB JE IETS TE VIEREN? GEZELLIG!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode