VRAAG?

Vergaderlocatie Deventer en omgeving

Als je wekelijks vergaderingen bijwoont, begrijpt je inmiddels het belang van een goede vergaderlocatie. Tijdens gesprekken met collega’s, partners of potentiële klanten is het vanzelfsprekend dat u een professionele omgeving verwacht waarin jullie in alle rust kunnen vergaderen. Een voortreffelijke vergaderlocatie in Deventer en omgeving is cruciaal om een goede indruk te maken op andere partijen en om vergaderingen naar het gewenste resultaat te leiden. Boode.nl biedt diverse hoogwaardige vergaderruimtes in Deventer en omgeving, die gericht zijn op het bieden van rust om daarmee de communicatie te bevorderen.

Voor elke gelegenheid een vergaderruimte in Deventer

Boode in Bathmen biedt verschillende vergaderruimtes die
ideaal zijn voor teamoverleg, presentaties, trainingen, vergaderingen of
coachsessies. Onze ruimtes zijn uitgerust met de nodige vergaderapparatuur,
zoals schermen en meubilair, zodat je direct aan de slag kunt. Naast
professionele faciliteiten bieden wij ook exclusieve voorzieningen. Bij
Boode kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten, een gezellige koffiepauze
aan de bar of het vieren van successen. Laat ons jullie specifieke behoeften en
wensen weten; onze specialisten luisteren graag naar je en denken met je mee.
Organiseer je een groepsevenement met veel mensen in een vergaderlocatie in
Deventer? Geen enkel probleem! Wij beschikken over meerdere ruimtes die
geschikt zijn voor zowel intieme vergaderingen als groepstrainingen voor meer
dan 100 deelnemers.

Onze vergaderlocaties uitgelicht

Bij Boode.nl vindt je vergaderlocaties die volledig voldoen aan je eisen en wensen. Onze specialisten bespreken graag met de mogelijkheden en je behoeften, om zo tot de beste oplossing te komen. Indien gewenst kunnen er meerdere locaties worden gehuurd, bijvoorbeeld voor groepsvergaderingen of trainingen. Bovendien is het mogelijk om meerdere ruimtes te verbinden.

Wanneer je externe partijen zoals (potentiële) klanten of partners ontvangt, is het vanzelfsprekend dat je dit doet op een professionele locatie. Bij Boode.nl bieden we de perfecte setting voor je bijeenkomsten. Zo kan je gebruikmaken van De Serre voor vergaderingen, productpresentaties of meetings. Deze lichte ruimte biedt voldoende bewegingsruimte en kan naar wens worden aangepast qua kleur. Bovendien beschikt deze vergaderruimte over een eigen terras, zodat er tijdens pauzes genoten kan worden van frisse lucht.

 

Daarnaast bieden wij ook vergaderfaciliteiten in onze BrinXs, ideaal voor kleinere vergaderingen en vieringen. Deze ruimte biedt plaats aan meer dan 130 personen en beschikt over zowel een bar als een terras. Op deze manier kunnen jullie niet alleen efficiënt vergaderen, maar ook ontspannen tijdens pauzes en feestelijke gelegenheden vieren. Ontdek alle beschikbare vergaderruimtes en aanpassingsmogelijkheden op Boode.nl.

Dé vergaderlocatie van Deventer en omstreken

Als je op zoek bent naar een professionele vergaderruimte in de omgeving van Deventer, ben je bij Boode aan het juiste adres. Van hoogwaardige vergaderzalen tot alle gewenste voorzieningen, Boode.nl biedt het complete pakket tegen scherpe prijzen. Bespreek je wensen, behoeften en budget met onze specialisten en ontdek direct de mogelijkheden voor een vergaderruimte in Deventer. Neem contact op via het contactformulier op onze website, e-mail of telefoon. We staan klaar om jullie vergaderingen in juiste banen te leiden.

HEB JE IETS TE VIEREN? GEZELLIG!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode