VRAAG?

Trouwlocatie Overijssel bij Boode

Boode in Bathmen is dé ultieme trouwlocatie in Overijssel waar jullie dromen werkelijkheid worden. De grote stap van ‘jij’ en ‘ik’ naar ‘samen voor altijd’ is een prachtig avontuur. Bij Boode in Bathmen helpen we jullie om van die bijzondere dag een onvergetelijke ervaring te maken.

De bruiloft mogelijkheden bij Boode in Bathmen

Tot in de puntjes geregeld

Bij Boode in Bathmen gaan we verder dan alleen de feestlocatie. We denken graag met jullie mee over alle details van jullie bruiloft. Van entertainment tot catering, van bloemdecoraties tot de mooiste bruidstaart, wij zorgen ervoor dat jullie dag perfect verloopt. Op jullie grote dag hoeven jullie alleen maar te genieten, van elkaar en van alle mooie momenten die Boode te bieden heeft.

Perfecte zalen van Boode

Welke zaal past bij jullie om de huwelijksgeloften uit te wisselen? Waar willen jullie genieten van een heerlijk diner? Bij Boode hebben jullie de keuze uit maar liefst 7 sfeervolle zalen, allemaal met hun eigen karakter. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding door onze prachtige zalen. Zodat jullie de perfecte zaal voor de bruiloft kunnen uitzoeken!

Liever trouwen op een andere locatie?

Misschien verkiezen jullie de romantiek van een trouwceremonie onder een idyllische boomgaard of het feest in een betoverende tent. Bij Boode zijn we flexibel en denken we graag met jullie mee over de perfecte locatie voor jullie huwelijk. We kunnen elke locatie omtoveren tot een waar paradijs voor jullie en jullie gasten.

Food truck
trouwlocatie overijssel

De perfecte trouwlocatie in Overijssel en omgeving

Trouwplannen? Vier het bij Boode, dé trouwlocatie in Overijssel. We nodigen jullie van harte uit om samen de mogelijkheden te bespreken, volledig afgestemd op jullie wensen en budget. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel direct naar 0570 542 600 of stuur een e-mail naar info@boode.nl. Laten we snel samenkomen om te praten over jullie mooiste dag.

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom voor een rondleiding. Bij Boode in
Bathmen maken we van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring!

JULLIE GAAN TROUWEN, WAT LEUK!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode