Logo Boode in Bathmen

VRAAG?

Trouwlocatie Holten en omgeving

Het huwelijksaanzoek is gedaan en volmondig beantwoord met een “Ja!”. Nu breekt de tijd aan voor de mooiste dag van jullie leven. Boode in Bathmen heeft alles in huis om van jullie trouwdag een onvergetelijk hoogtepunt te maken. Welke droom jullie ook hebben voor deze speciale dag, Boode maakt jullie bruiloft tot een exclusief, uniek en buitengewoon evenement!

Trouwlocatie mogelijkheden bij Boode in Bathmen

Boode denkt met jullie mee

Boode in Bathmen biedt meer dan een prachtige feestlocatie; we zijn er om samen elk aspect van jullie trouwdag door te nemen en te verwezenlijken. Of jullie nu een trendy DJ wensen, een schitterende live band of die ene bekende zanger, wij regelen het. Van een overheerlijke bruidstaart tot voortreffelijke catering, we zorgen dat alles op jullie dag vlekkeloos verloopt. Jullie hoeven alleen maar te genieten van elkaar, de gasten en alles wat Boode te bieden heeft.

De 7 perfecte zalen van Boode

Welke locatie is geschikt voor het uitwisselen van jullie huwelijksgeloften? En waar zouden jullie graag willen dineren? Bij Boode kunnen jullie kiezen uit 7 sfeervolle zalen, elk met een unieke uitstraling. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding door onze mooie zalen, zodat jullie de ideale zaal voor jullie trouwdag kunnen selecteren!

Liever ergens anders trouwen?

Misschien dromen jullie van een huwelijksceremonie in een idyllische boomgaard of een viering in een betoverende tent. Bij Boode zijn we flexibel en helpen we jullie graag bij het vinden van de ideale plek voor jullie bruiloft. Elke plek transformeren we in een prachtige setting voor jullie en jullie gasten.

Food truck
trouwlocatie overijssel

De mooiste trouwlocatie in Holten en omstreken

Overwegen jullie om te trouwen? Kom deze bijzondere dag vieren bij Boode, dé ultieme trouwlocatie in Holten en omgeving. Wij nodigen jullie graag uit om de mogelijkheden te bespreken die passen bij jullie wensen en budget. Neem contact op via het contactformulier, bel direct naar 0570 542 600 of mail naar info@boode.nl. Laten we snel afspreken om jullie ideale dag te plannen.

JULLIE GAAN TROUWEN, WAT LEUK!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode