VRAAG?

Trouwlocatie Deventer en omgeving

De belangrijke vraag is gesteld, en het antwoord was een overweldigend “Ja!”. Nu is het tijd voor de mooiste dag van jullie leven. Bij Boode in Bathmen hebben we alle elementen om van jullie trouwdag een onvergetelijk hoogtepunt te maken. Wat jullie visie ook is, Boode in Bathmen maakt jullie bruiloft tot een uniek, exclusief, en buitengewoon evenement!

Trouwlocatie mogelijkheden bij Boode in Bathmen

Boode denkt met jullie mee

Bij Boode in Bathmen gaan we verder dan alleen de feestlocatie. We staan klaar om met jullie elk detail van jullie bruiloft te bespreken en te realiseren. Of het nu gaat om een hippe DJ, een fantastische live band of die ene bekende zanger. Van de heerlijkste bruidstaart tot de beste catering, wij zorgen ervoor dat jullie dag perfect wordt. Op jullie grote dag hoeven jullie alleen maar te genieten, van elkaar, van jullie gasten, en van alles wat Boode te bieden heeft.

De 7 ideale zalen van Boode

Welke locatie is geschikt voor het uitwisselen van jullie huwelijksgeloften? Waar zouden jullie graag willen dineren? Bij Boode hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen uit 7 charmante zalen, elk met een eigen bijzondere sfeer. Voel je vrij om een afspraak te maken voor een rondleiding door onze mooie zalen, zodat jullie de ideale zaal voor jullie trouwdag kunnen selecteren!

Liever ergens anders trouwen?

Wellicht geven jullie de voorkeur aan de romantiek van een huwelijksceremonie te midden van een schilderachtige boomgaard, of het vieren van jullie geluk in een magische tent. Bij Boode passen we ons graag aan en helpen we bij het vinden van de ideale plek voor jullie bruiloft. We kunnen elke locatie omtoveren tot een prachtige omgeving voor jullie en jullie gasten.
Food truck
trouwlocatie overijssel

De mooiste trouwlocatie in Deventer en omstreken

Overwegen jullie te trouwen? Vier deze bijzondere gelegenheid bij Boode, dé ideale trouwlocatie in Deventer en omstreken. Wij nodigen jullie van harte uit om samen de mogelijkheden te bespreken, helemaal afgestemd op jullie wensen en budget. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel direct naar 0570 542 600 of stuur een e-mail naar info@boode.nl. Laten we snel samenkomen om te praten over jullie mooiste dag.

JULLIE GAAN TROUWEN, WAT LEUK!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode