VRAAG?

Jullie mooiste dag. Samen bij Boode.

trouwlocatie overijssel

De grote stap van ‘jij’ en ‘ik’ naar ‘samen voor altijd’! Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

trouwlocatie deventer
trouwlocatie apeldoorn

“Wil je met mij trouwen?” Dé vraag is gesteld, het antwoord luidde “Jaaaaaa, dat wil ik!!” Nu op naar de mooiste dag van je leven. Bij Boode in Bathmen zijn alle ingrediënten aanwezig om van jullie trouwdag een ongekende topdag te maken. Van het begin tot het eind, want als officiële trouwlocatie binnen de gemeente Deventer kunnen jullie elkaar bij ons óók het jawoord geven. Wat jullie wensen of ideeën ook zijn over de invulling van de dag, Boode in Bathmen maakt van jullie trouwerij een bijzonder, een exclusief, een spetterend, een buitengewoon of een heel intiem huwelijksfeest. Oh, je had dé vraag nog niet gesteld? Go for it!

feestlocatie deventer
trouwlocatie deventer

IN WELKE ZAAL DANSEN JULLIE TOT IN DE LATE UURTJES?

Welke sfeer spreekt jullie aan om jullie huwelijksbeloften uit te spreken, waar willen jullie genieten van een fantastisch diner, in welke zaal willen jullie dansen tot in de late uurtjes? Binnen Boode staan maar liefst 7 sfeervol en smaakvol aangeklede zalen tot jullie beschikking. De één klein, de ander groot en alles daar tussenin. Hebben jullie elkaar ontmoet bij Boode? Dan wil je die allereerste kus toch zeker graag nog eens dunnetjes overdoen op diezelfde plek?!

trouwlocatie almelo
trouwlocatie apeldoorn

Boode in Bathmen is meer dan alleen een feestlocatie. We denken graag met jullie mee over alle details van jullie bruiloft. Een hippe dj, een te gekke band of die ene bekende zanger. Dat adresje voor de meest verrukkelijke bruidstaart, de mooiste bloemen, schitterende ringen; welke heerlijke gerechten en hapjes krijgen de gasten… Jij als bruid regelt “something old, something new, something borrowed, something blue”, jij als bruidegom een prachtige outfit én natuurlijk die verrassende huwelijksreis en op de grote dag zelf hoeven jullie alleen maar te genieten. Van elkaar, van jullie gasten en van alles wat Boode voor jullie gaat verzorgen.

catering raalte
Food truck
trouwlocatie overijssel

Tóch liever de trouwceremonie in de schaduw van die idyllische boomgaard bij het ouderlijk huis en het feest in een romantische tent of in die prachtige oude schuur? Wij houden ervan bij Boode en staan al te popelen om deze bijzondere locaties te voorzien van de meest fantastische aankleding en de catering van jullie huwelijk te verzorgen. Boode heeft ook een té gekke eigen food truck. Zien jullie het al voor je; prachtig gedekte lange tafels, lieve mensen om jullie heen, genietend van koele drankjes en verrukkelijke gerechten en dat op een voor jullie heel speciale trouwlocatie.

 

trouwlocatie overijssel

Trouwplannen? Vier het bij Boode.

Wij gaan graag met jullie om de tafel om de mogelijkheden te bespreken afgestemd op jullie wensen en budget. Vul het formulier hieronder in, dan spreken we jullie snel over jullie mooiste dag en natuurlijk ben je ook welkom voor een rondleiding

JULLIE GAAN TROUWEN, WAT LEUK!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode