Logo Boode in Bathmen

VRAAG?

Uit eten bij Boode. Gewoon genieten.

catering zutphen

Ontdek de nieuwe Foodbar bij Boode! Met onze passie en aandacht voor lekker eten en drinken, laten we jou welkom voelen. Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

personeelsfeest deventer
catering deventer

Een feestelijk familiediner, een spetterend verjaardagsdiner of een ander groepsdiner met veel gasten? Een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode maakt dit extra bijzonder. Deze tafel biedt prettige privacy, maar ook een perfect uitzicht op de koks ‘in actie’ en volop gelegenheid om over hun schouders mee te kijken. 

feestlocatie deventer
Terras

ALS HET KAN, GAAN WE NAAR BUITEN.

Dat is toch het ultieme gevoel, op een heerlijke zomer of nazomeravond genieten van al dat lekkers wat onze Foodbar te bieden heeft. Ga lekker zitten voor een diner, een verrassende lunch, een borrel met lekkere bites of gewoon een heerlijk warm kopje koffie.  Het allemaal bij Boode!

Ontdek onze smaakvolle wijnen

Laat je adviseren door onze bediening voor een passende wijn bij jouw gerechten, maak je liever zelf de wijnkeuze? Bekijk dan onze uitgebreide wijnkaart.

catering rijssen
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode