VRAAG?

Jouw feest vier je bij en met Boode

feestlocatie deventer

Celebrate the good times bij Boode in Bathmen en een mooi moment in je leven wordt zeker een van de mooiste momenten.

feestlocatie deventer
personeelsfeest deventer

Een feestelijk familiediner, een spetterend verjaardagsdiner of een ander groepsdiner met veel gasten? Een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode maakt dit extra bijzonder. Deze tafel biedt prettige privacy, maar ook een perfect uitzicht op de koks ‘in actie’ en volop gelegenheid om over hun schouders mee te kijken.

catering holten
Feestzaal

IN WELKE ZAAL VIER JIJ JOUW FEEST?

Bij Boode in Bathmen géén vouwwanden of saaie grijze muren, maar 7 sfeervol en smaakvol ingerichte zalen die multifunctioneel gebruikt kunnen worden voor elke gelegenheid. En zich evengoed lenen voor een spetterend personeelsfeest, een kleinschalige beurs of een bijzondere netwerkborrel. Maak een afspraak voor een rondleiding door ons prachtige pand en persoonlijke informatie over alle mogelijkheden die wij bieden

 

trouwlocatie overijssel
catering deventer

Een locatie. Dat is écht het enige wat wij van je nodig hebben, al het overige nemen wij graag uit handen, want catering zit namelijk in ons DNA. Een oude schuur, tuin, huis, boomgaard, weiland, winkelpand, showroom, bedrijfshal, museum, het maakt niet uit. Wij rijden vervolgens voor met de Boode-bus tjokvol spullen en toveren jouw uitgekozen plek om tot een geweldige feest- of ontvangstlocatie.

Open dag, de trotse presentatie van een nieuw product, de opening van het nieuwe bedrijfspand, een bijzonder bedrijfsjubileum? Of een andere reden waarom je liever “thuis” blijft? Wij komen dan graag naar je toe en zorgen voor een fantastische aankleding van uw bedrijf(sruimte) en leggen uiteraard uw gasten in de watten met koele drankjes en verrukkelijke happerijen.

trouwlocatie overijssel
Food truck
hapjes bestellen deventer

LE FOOD TRUCK.
DE BLIKVANGER OP JE FEEST.

Wat een prachtig tweede leven heeft deze authentieke Franse Citroën HY gekregen! Een absolute blikvanger op uw feest,  evenement of festival wedding. Onze koks bereiden er het heerlijkste ‘comfort food’ in zoals verrukkelijke hamburgers met knapperige frietjes of zalige broodjes pulled pork. Lekker staand opeten aan de ‘klep’ of geniet ervan in alle rust op het bijbehorende terras.

 

Feestje vieren? Natuurlijk bij Boode.

Ontdek het plezier van zorgeloos feestvieren! Bij Boode, bij jouw thuis, op de zaak of op elke andere gewenste locatie. Bij Boode kunnen wij de catering full service verzorgen en daarnaast kunnen we je altijd adviseren bij elk type feest, groot en klein en passend bij jouw budget.

HEB JE IETS TE VIEREN? GEZELLIG!
JOUW GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode