Logo Boode in Bathmen

VRAAG?

Catering Deventer

Naast dat je bij Boode kan langskomen voor feesten en trouwerijen in onze zalen, is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor catering in Deventer op jouw eigen locatie. Zo til jij je feest- of ontvangstlocatie naar het volgende niveau en genieten jij en je gasten van heerlijk eten aan tafel of uit onze eigen food truck!

trouwlocatie overijssel

Catering in Deventer; ongeacht de locatie

Een locatie; dat is écht het enige wat wij van je nodig hebben voor catering in Deventer, al het overige nemen wij graag uit handen, want catering zit namelijk in ons DNA. Van een oude schuur tot een museum, het maakt niet uit. Wij rijden je kant op met de Boode-bus tjokvol spullen en toveren jouw uitgekozen plek om tot een geweldige feest- of ontvangstlocatie.

Open dag, de trotse presentatie van een nieuw product, de opening van het nieuwe bedrijfspand, een bijzonder bedrijfsjubileum? Of een andere reden waarom je liever op je eigen locatie blijft? Wij komen graag naar je toe en zorgen voor een fantastische aankleding en catering in Deventer én leggen uiteraard uw gasten in de watten met koele drankjes en lekker eten van hoge kwaliteit.

Food truck
catering deventer

Food truck catering in Deventer

Wij hebben een authentieke Franse Citroën HY bus een tweede leven gegeven als food truck. Het is een ware blikvanger en een goede toevoeging  aan de catering in Deventer bij uw feest of partij indien je op zoek bent naar het iets makkelijkere comfort food voor uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk hamburger met knapperige frietjes of verrukkelijke broodjes pulled pork. Deze kunnen lekker opgegeten worden aan de klep van de bus of in alle rust op het terras bijvoorbeeld.

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze catering in Deventer? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten. We helpen je namelijk graag verder!

 

HEB JE IETS TE VIEREN? GEZELLIG!
JULLIE GEGEVENS
hapjes bestellen apeldoorn
boode-foodbar-logo

Ontdek de pure smaken van onze uitdagende gerechten, intiem met z’n tweetjes of met vrienden en familie. Beleef het bij Boode!

catering deventer
Een verjaardag, een receptie of een groots bedrijfsfeest? Wij hebben alles in huis om  jouw feest compleet te maken. Bij ons of bij jou op locatie. Wat ga jij vieren?
trouwlocatie overijssel

Jullie mooiste dag. Geweldig én spannend tegelijk. Bij Boode in Bathmen helpen wij jullie dromen waar te maken met een fantastisch huwelijksfeest.

Check Boode op z’n Kop op de socials. Uitgaan zoals je nog nooit hebt beleefd.

boode-foodbar-logo

Vier je feest
bij Boode

Trouwen
bij Boode