Home - Boode Brasserie
 

De Brasserie van Boode in Bathmen

De Brasserie is trendy en sfeervol! Een fijne plek om heerlijk te eten in een gezellige en ontspannen setting. Dagelijks verse ingrediënten worden door onze koks omgetoverd tot fantastische gerechten. Wil je weten hoe die ene groente op je bord ook alweer heet? Of hoe je gnocci eigenlijk uitspreekt?  Onze bediening staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of stel ze zelf aan de koks: je bent namelijk ook van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen van onze chef-kok Rob Timmer en zijn brigade.

Liever buiten zitten? Neem gerust plaats op ons vernieuwde terras! Een fijne plek om lekker te ‘loungen’ met een cocktail en om te genieten van de prachtige gerechten.

 

Dinsdag tot en met zaterdag kun je in onze Brasserie terecht voor lunch en diner vanaf 11.30 uur. We hebben een dagelijks een 3-gangendiner voor een vaste prijs van €32,50. Onze keuken is geopend tot 21.30 uur. Op aanvraag zijn we op zondag en maandag geopend voor feesten/partijen.

Enjoy de Brasserie, enjoy Boode!

Cadeautip!
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor familie, vrienden of collega’s? Geef een Brasseriebon cadeau! Wij maken er iets moois van. Bestel een cadeaubon via onze webshop.

Happy Thursday to you, happy Thursday to you… Ben je al bekend met onze Happy Thursday-actie? Wie jarig is trakteert, maar in dit geval trakteren wij jou!

 

Op de donderdag in de week dat je jarig bent krijg je van ons een gratis verjaardagsdiner. We vragen alleen dat je je even kunt legitimeren en daarna is het sit back, relax, and enjoy your dinner!