Home - Boode Bedrijven

Bedrijven

Bij Boode in Bathmen kun je terecht voor vergaderingen, seminars, trainingen, presentaties en workshops. Ook kun je bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en borrels.

Arrangementen

We bieden diverse vergaderarrangementen en daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om wensen door te spreken en een vergaderarrangement op maat samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, of mail direct naar [email protected] om geheel vrijblijvend informatie te ontvangen.

 

Businesslunches en actief vergaderen

Vergaderen op een lege maag levert meestal niet de resultaten zoals gewenst: combineer een vergadering daarom met bijvoorbeeld een heerlijke businesslunch om brainstormsessies extra goed op gang te krijgen. Daarnaast bieden ook we actieve vergaderarrangementen: een onderbreking van het vergaderen in de vorm van een activiteit waarbij de deelnemers hun lichaam en geest op een andere manier gebruiken. Hiermee worden het noodzakelijke en het aangename verenigd en zal uiteindelijk de besproken stof beter opgenomen worden!

 

Bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten ben je bij Boode in Bathmen aan het juiste adres! Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1 en gratis parkeren voor de deur. Een feest met personeel of relaties heeft een bijzonder karakter. Het moet aan alle wensen voldoen, in een setting die past bij jullie bedrijf. We beschikken over 7 verschillende zalen met elk met een eigen aankleding en uitstraling.

Bedrijvenlocatie Boode in Bathmen
Fingerfood Boode in Bathmen

Catering op locatie

Ook catering op locatie maken wij tot iets unieks. Bij een spetterend bedrijfsfeest hoort niet zomaar een catering. Onze authentieke, Franse Citroën HY food truck is een ware eye catcher die we graag inzetten om een catering helemaal compleet te maken. Hij is inzetbaar voor meerdere mogelijkheden, dus neem contact op om, geheel vrijblijvend, je wensen door te spreken! Voor meer informatie over onze food truck en de mogelijkheden van catering kijk je op de pagina van catering op locatie.